Beton-Floor

Beton-Floor is speciaal ontwikkeld voor vloeren. Het is een specialistisch woonbeton, dat uw vloer net even dat extra beetje uitstraling en luxe geeft en uw woning of bedrijf daardoor uniek maakt.

Beton-Floor
Beton-Floor

Dit jaar heeft de importeur van West-Europa zijn nieuwe Beton-Floor gelanceerd tegen een zeer scherpe prijs.
Beton-Floor heeft een natuurlijke beton look en is ook geschikt voor grote oppervlaktes.

Beton-Floor is verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende kleuren. Dit zorgt ervoor dat u zeker bent van een Beton-Floor vloer die in uw woning of bedrijf past en ook nog eens uniek is.

Een betonvloer is over het algemeen naadloos, het grote voordeel hiervan is dat u geen last heeft van vervuilde voegen en de gladde afwerking zorgt ervoor dat er minder vuilresten achter blijven. Dit scheelt u aanzienlijk in schoonmaakwerk en het is per slot van rekening zeer praktisch en hygiënisch. Daarbij zijn onze vloeren, met onze speciale onderhoudsproducten, gemakkelijk te onderhouden en daardoor ook zeer duurzaam.

Wanneer u kiest voor een betonvloer heeft u een breed scala aan mogelijkheden, denk hierbij aan een grote variatie aan kleuren, pigmenten en structuren. Het gebruik van voegen en de combinatie met andere meubelstukken in uw huis of bedrijf.

Beton-Floor
Beton-Floor

Betonvloeren kunnen met verschillende redenen uw voorkeur genieten; bijvoorbeeld als, anti-slipvloer, antistatische vloer, brandvertragende vloer, slijtvaste vloer, vloeistofdichte vloer, chemisch bestendige vloer of natuurlijk omdat u het gewoon een mooie vloer vindt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Beton-Floor voor uw eigen woning of bedrijf ? Neemt u dan voor vragen, of een vrijblijvende offerte, contact met ons op via ons contactformulier of bel +31 (0)6 146 465 17

Wij zijn u graag van dienst bij de aanleggen van uw Beton-Floor Vloer, in welke vorm dan ook !