Beton terras

Een beton terras geeft uw tuin en huis een modern karakter. Een terras van beton is onderhoudsvriendelijk, omdat het beton naadloos en in één stuk wordt aangelegd. U heeft daardoor geen last meer van onkruid, zoals bij reguliere tuinbestrating. Een betonnen terras is aan te leggen met diverse afwerkingen, waardoor u de uitstraling van uw huis en tuin perfect op elkaar af kunt stemmen. U kunt uw betonnen vloer van binnen zelfs door laten lopen naar buiten.

rive-bv-betonnen-terras-doorkijk-slide1

De voordelen van een terras van beton

  • Naadloos aangelegd: geen last meer van onkruid en vuil
  • Uw terras verzakt niet meer en raakt niet meer beschadigd door vorst
  • Kies uit verschillende afwerkingen, zoals namaakvoegen en structuren
  • Flexibel door gegoten beton: helemaal naar uw wens te leggen
  • Uw huis en tuin perfect op elkaar afgestemd

Neem contact opOfferte aanvragen

Geef uw beton terras structuur

Een betonterras is af te werken met diverse structuren. Ga voor een glad aangelegd beton terras of kies voor meer structuur:

Een glad beton terras

Een glad uitgevoerd beton terras wordt ook wel de “gevlinderde industriële betonvloer” genoemd. Dit type vloer wordt vaak gebruikt in parkeergarages, fabriekshallen, fitnesscentra, terrassen en andere locaties waar een vlakke betonvloer praktisch of noodzakelijk is.

Een betonnen terras met structuur

Heeft u liever een terras met meer structuur? Kies dan voor printbeton of stempelbeton. Een terras van printbeton heeft bijvoorbeeld de uitstraling van natuursteen en de voordelen van beton.

betonnen-terras

Kleuren en motieven

Bij het aanbrengen van een beton terras wordt er altijd gebruik gemaakt van twee kleuren. Het mengsel zorgt ervoor dat u altijd een uniek betonnen terras krijgt. U kunt kiezen uit diverse kleuren en motieven, zodat u zelf kunt bepalen hoe uw terras van beton eruit komt te zien. Door reliëf aan te brengen, krijgt het terras een natuurlijke uitstraling. Het betonterras wordt vervolgens voorzien van een sealer. Dit zorgt ervoor dat het beton kleurvast blijft en het terras gemakkelijk schoon te houden is.

Een beton terras op maat

Bij Rivev wordt uw betonnen terras altijd op maat en naar uw wensen gemaakt. In overleg met u maken we eerst een plan van aanpak. Hierin worden onder andere de volgende punten besproken:

  • De kleur van het beton
  • De structuur van het beton
  • Noodzakelijke afschot
  • Belasting van het terras

Mocht u dat willen, dan kunnen wij ook het overleg met uw aannemer doornemen over de constructie. Met u overleggen we de vormgeving van het beton terras, zoals de kleuren, patronen en andere wensen.

Interesse in onze andere producten als woonbeton, betonvloer of kiftbeton?

Beton terras gezaagd
Beton terras gezaagd in tegelmotief

Beton terras storten

Het aanleggen van uw nieuwe terras gebeurt door het beton te storten. Echter gaan daar wel een aantal stappen aan vooraf. Er moet een zo glad mogelijk zandbed gemaakt worden, net als een stevige bekisting en wapening. Ook houden we vooraf rekening met de waterafvoer, zodat regen niet op terras blijft liggen.

Na de voorbereidingen storten we het beton voor uw terras. Wij maken ter plekke het mengsel, zodat we altijd kunnen werken met vers beton. Wanneer er voldoende beton gestort is, maken wij het betonnen terras helemaal glad met een afwerkspaan. Hierna moet het beton een tijdje drogen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen we het terras doorgaans na een paar uur bewerken. Met een schuur- of polijstmachine maken we het terras mooi glad – precies hoe u dat wilt. Afhankelijk van uw wensen kunnen we het terras impregneren of er een tegelmotief in slijpen.

Neem contact op met Rivev B.V. voor het betonnen terras van uw wensen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een beton terras in uw tuin? Voor vragen kunt u contact opnemen met onze specialisten. Bel hiervoor naar 06-14646517 of vul het contactformulier in. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.