Beton terras zwembad

Verfraai de rand van uw zwembad met een beton terras. Een betonnen terras geeft u de voordelen van een betonvloer in uw tuin: een naadloos terras vergt weinig onderhoud en door middel van speciale bewerkingen kan de uitstraling gecreëerd worden die u wenst. Een beton terras rondom uw zwembad, precies zoals u dat wilt. Ontdek de mogelijkheden van de terrassen van Rivev.

De voordelen van een beton terras rondom uw zwembad

  • Onderhoudsvriendelijk naadloos terras van beton
  • Impregneermiddel maakt uw beton terras waterafstotend
  • Het terras naar uw wens door diverse afwerkingen
  • Flexibel te leggen terras door gegoten beton
  • Een beton terras is een verlengstuk van uw woning

Uw betonnen terras is gemakkelijk in onderhoud

Het grote voordeel van beton is dat het gegoten wordt. Hierdoor ontstaat een naadloos terras. Dit heeft als grote voordeel dat onkruid geen kans krijgt en zich niet in de voegen kan nestelen. Laat het beton afwerken met een speciale sealer of impregneermiddel en uw terras is optimaal beschermd tegen innesteling van vuil. De juiste afwerking vereenvoudigt de reiniging van uw betonnen terras.

De flexibiliteit van beton

Beton is een flexibel natuurproduct. Dit stelt ons in staat om het terras rondom uw zwembad te gieten zoals u dat wilt. Iedere vorm is mogelijk, net als het aanbrengen van verhogingen of schuine vlakken.

Uw zwembad terras personaliseren

Beton is een zeer veelzijdig product. Wij kunnen uw zwembad terras dan ook vormgeven zoals u dat wenst. U kiest de kleur van het beton, welk motief het terras moet krijgen en of het terras glad of met een structuur afgewerkt moet worden.

Kleuren

Door twee of meer kleuren te combineren kunnen wij vele verschillende betonkleuren creëren. Wij gaan graag met u in gesprek om te bepalen of het mogelijk is om de gewenste kleur voor uw beton terras te realiseren.

Glad terras door vlinderen

Door het beton te vlinderen ontstaat er een glad terras. Het vlinderen wordt gedaan met een speciale polijstmachine. Hiermee krijgt het betonnen terras zijn karakteristieke ‘gevlinderde’ uiterlijk.

Motieven en structuur

Rondom een zwembad zijn vele verschillende motieven in uw beton terras mogelijk. Door bijvoorbeeld schijnvoegen in het beton te zagen ontstaat er een tegelmotief. Zo heeft u de voordelen van een naadloos terras en de uitstraling van traditioneel tegelterras.

Op het gebied van structuren en motieven is er veel mogelijk. Door gebruik te maken van speciale zaagtechnieken is het zelfs mogelijk om het terras rondom uw zwembad eruit te laten zien als houten planken of een mozaïekterras.

Meer informatie

Wilt u een beton terras om uw zwembad? Wij helpen u graag met het kiezen van het terras van uw wensen. Neem contact met ons op via 06 14646517 of vul het contactformulier in.

Lees meer informatie over een beton terras van Rivev.