Betonnen Oprit

Een betonnen oprit die naar uw huis, bedrijf of werkplaats leidt, geeft een zeer luxe en professionele uitstraling. Daarnaast brengt een betonnen oprit een aantal belangrijke voordelen met zich mee, de oprit van beton kan in nagenoeg iedere vorm en kleur worden aangelegd.

Betonnen Oprit
Betonnen Oprit

Een betonnen oprit heeft als grote voordeel, ten opzichte van reguliere bestrating, dat het niet verzakt. Een oprit heeft dagelijks te maken met de belasting van voertuigen. Wanneer u kiest voor een betonnen oprit hoeft u zich geen zorgen meer te maken over verzakkingen en dus ook niet over kostbare reparaties.

Mos en algen krijgen geen kans om zich te hechten aan uw oprit, indien de betonnen oprit is voorzien van de juiste coating. De opritten die door Rivev B.V. geleverd worden zijn altijd voorzien van de juiste sealing of coating. Daardoor heeft u een zeer onderhoudsvriendelijke betonnen oprit die er lange tijd goed uit zal zien.

Betonnen opritten worden altijd op maat en naar individuele wens gemaakt. In overleg met u wordt een plan van aanpak gemaakt, waarin de volgende punten worden besproken: de kleur van het beton, de structuur van het beton, noodzakelijke afschot, de belasting, enzovoorts.

Betonnen Oprit
Betonnen Oprit met wandelpad

Indien gewenst kunnen wij ook het overleg met uw aannemer doornemen, voor wat betreft de constructie, en met u de vormgeving zoals, kleuren, patronen en eventuele andere wensen.

Kortom… uw wensen, gecombineerd met ons vakmanschap en inzicht zullen ervoor zorgen dat u uw gasten met een gerust hart kan ontvangen over een schitterende betonnen oprit.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een betonnen oprit of terras voor uw eigen woning of bedrijf? Neemt u dan voor vragen of een vrijblijvende offerte contact met ons op via ons contactformulier of bel 06-14646517.

Wij zijn u graag van dienst bij de aanleg van betonnen oprit!