Betonnen Terras

De grote voordelen van een terras van beton zijn dat het gemakkelijk te onderhouden is, het zeer flexibel aan te brengen is en het een geweldige toevoeging aan uw huis en tuin is.

rive-bv-betonnen-terras-doorkijk-slide1

Een betonnen terras past dan ook zeer goed bij het wonen van nu. Een betonnen terras bestaat uit één stuk beton, waardoor u nooit meer last heeft van onkruid zoals bij reguliere tuin bestrating. Ook vorst en verzakking komen niet meer voor.

De mogelijkheden van een terras van beton zijn zo breed dat bijna alles mogelijk is wat betreft vormgeving.

Een glad uitgevoerd terras wordt ook wel de “gevlinderde industriële betonvloer” genoemd. Dit type vloer ziet u veelal in parkeergarages, fabriekshallen, fitnesscentra, terrassen en andere locaties waar een vlakke betonvloer praktisch of noodzakelijk is.

Kiest u liever voor een met meer structuur afgewerkt terras, dan kunt u kiezen voor printbeton of stempelbeton. Een terras van printbeton heeft de uitstraling van natuursteen maar met de voordelen van beton.

Doordat er gebruik gemaakt wordt van twee kleuren beton krijgt u ten alle tijden een uniek betonnen terras.

betonnen-terras

Er zijn verschillende kleuren en print motieven beschikbaar om uw terras een unieke en trendy look te geven. Het aangebrachte reliëf geeft het betonnen terras een natuurlijke uitstraling. Het terras wordt voorzien van een sealer, wat ervoor zorgt dat de kleuren mooi blijven en vuil gemakkelijk te verwijderen is.

Betonnen terrassen worden altijd op maat en naar individuele wens gemaakt. In overleg met u wordt een plan van aanpak gemaakt, waarin de volgende punten worden besproken: de kleur van het beton, de structuur van het beton, noodzakelijke afschot, de belasting van het terras, enzovoorts. Indien gewenst kunnen wij ook het overleg met uw aannemer, voor wat betreft de constructie, doornemen en met u de vormgeving zoals, kleuren, patronen en eventuele andere wensen.

Betonnen terras gezaagd tegelmotief
Betonnen terras gezaagd tegelmotief

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een betonnen terras, vloer of vloerverwarming voor uw eigen woning of bedrijf? Neemt u dan voor vragen of een vrijblijvende offerte contact met ons op via ons contactformulier of bel +31 (0)6 146 465 17.

Wij zijn u graag van dienst bij de aanleg van uw betonnen terras!