Betonvloer

Een betonvloer geeft uw woning of bedrijfspand een stoere, robuuste en industriële uitstraling. Omdat een betonvloer gegoten wordt, krijgt u een naadloze vloer die stof en vuil afstoot. De betonnen vloer is gemakkelijk schoon te houden en daarom zeer geschikt voor mensen met een allergie. Daarnaast is een betonvloer gemakkelijk te combineren met vloerverwarming, door middel van onze All-in Constructie.

De vloerspecialisten van Rivev geven u graag advies over de mogelijkheden van deze duurzame cementgebonden gietvloer. Ook kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u opstellen. Bij Rivev geloven we in een persoonlijke aanpak en komen we dus ook graag kosteloos bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.

Klik op onderstaande buttons om contact op te nemen of om een offerte aan te vragen. U kunt ons ook bellen op 06-14646517.
Neem contact op Offerte aanvragen

De voordelen van een betonvloer

 • Duurzaam: kras-, kleur- en slijtvast
 • Naadloze vloer: onderhoudsvriendelijk
 • Veelzijdig: brandvertragend en geluiddempend
 • Anti-allergie: stof- en vuilafstotend
 • Uitstraling: stoer, warm en zacht tegelijk

 

De soorten betonvloeren

Kosten betonvloer

Wij krijgen vaak de vraag wat een betonvloer kost. Vaste prijzen kunnen wij niet noemen, omdat de totale kosten afhankelijk zijn van diverse factoren. Onderstaande factoren beïnvloeden de prijs van uw nieuwe betonvloer:

1. De grootte van de betonvloer

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van de oppervlakte van de aan te leggen betonvloer. Bij het aanleggen van een betonvloer spelen vaste kosten als transport- en materiaalkosten een grote rol. Hoe meer vierkante meters betonvloer u wilt laten storten, hoe kleiner de prijs wordt. De vaste kosten worden hierbij namelijk verdeeld over meer vierkante meters.

2. De kleur van het beton voor uw vloer

Grijs is de standaard kleur voor een betonvloer. Uiteraard is het mogelijk om een afwijkende kleur te kiezen voor uw nieuwe vloer. Een afwijkende kleur beïnvloedt echter wel de prijs van de te gieten betonvloer, omdat er een supplement door het betonmengsel gemixt moet worden.

3. De vorm van het vloeroppervlak

Wanneer u een vierkante ruimte van een betonvloer wilt voorzien, dan is dit goedkoper dan een betonvloer leggen in een kamer met een onconventionele indeling. Wij komen graag bij u langs om de ruimte te beoordelen en een vrijblijvende offerte uit te brengen voor uw nieuwe betonvloer.

Neem contact op Offerte aanvragen

Combineer met vloerverwarming

Bij Rivev B.V. kunt u kiezen voor de All-in Constructie. Wij voorzien de betonvloer dan van comfortabele vloerverwarming. Het grote voordeel is dat u dit dan binnen één bedrijf regelt en daardoor geen rekening hoeft te houden met de planning van meerdere bedrijven en ook maar één aanspreekpunt heeft. Al het werk kan direct na elkaar uitgevoerd worden, en dus kunt u zo snel mogelijk van de nieuwe vloer genieten.

Een design betonvloer is stoer, duurzaam én praktischbetonvloeren

Een betonvloer is een even designverantwoorde als praktische vloerkeuze voor uw woning of bedrijf. Rivev B.V. levert strakke, naadloze betonvloeren die volledig afgestemd kunnen worden op uw specifieke wensen.

Betonvloeren voor uw woonkamer, badkamer, keuken, fabriekshal of kantoor

De betonvloer heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen en bedrijven kiezen tegenwoordig voor een betonvloer. Daar kijken wij bij Rivev B.V. niet van op, omdat betonvloeren nu eenmaal veel voordelen hebben. Betonvloeren zijn niet alleen hip en trendy vanwege het stoere, industriële uiterlijk: ze zijn tevens duurzaam, stevig en hygiënisch. Dankzij de veelzijdigheid van het materiaal kunnen betonvloeren in iedere woonkamer, keuken, badkamer, fabriekshal of winkel geplaatst worden.

Wij creëren de vloer die perfect past bij uw wensen en situatie

Dankzij de veelzijdigheid van een betonvloer kunnen de vloeren zelf in speciale kleuren of unieke vormen worden geplaatst. Bij Rivev B.V. vindt u altijd een betonvloer die volledig op uw budget én wensen aansluit.

Betonvloer

Door het gebruik van coatings, impregneermiddelen en oliën kunnen wij u tevens de volgende opties bieden:

 • Een krasbestendige betonvloer
 • Een slijtvaste betonvloer
 • Een antislip betonvloer
 • Een antistatische betonvloer
 • Een vloeistofdichte betonvloer
 • Een chemisch bestendige betonvloer

Indien u vragen heeft over onze betonvloeren of als een offerte op maat wilt, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze experts. Dit kan door te bellen met 06-14646517 of door het contactformulier in te vullen.

Scheuren in het beton zijn verleden tijd

In het verleden waren mensen wel eens huiverig voor betonvloeren, omdat er naden en barsten in zouden ontstaan. Tegenwoordig is dit gelukkig verleden tijd. Veel vloeren met een cementgebonden basis vertonen op ten duur krimpscheuren, maar dankzij ons speciale betonmengsel wordt de kans op scheuren met 90% verkleind. Doordat onze betonvloeren naadloos zijn en een gladde afwerking krijgen, zijn ze makkelijk te onderhouden: bij het schoonmaken heeft u zodoende geen last van vuilresten die achterblijven in voegen.

Van betaalbaar tot luxe: onze verschillende soorten betonvloer

Bij Rivev B.V. vindt u veel verschillende betonvloeren: van het nieuwe, luxe Beton-Floor tot woonbeton en betonlook. Dankzij onze kennis en ervaring wordt iedere vloer even strak en glad afgeleverd: u hoeft dus niet bang te zijn dat u een verkeerde keuze maakt. Bekijk hieronder de verschillende opties voor betonvloeren, of bel met 06-14646517 voor persoonlijk advies op maat.

Woonbeton: de meest populaire betonvloer voor een scherpe prijs

Woonbeton is dankzij het robuuste uiterlijk en de scherpe prijs een van onze meest populaire betonvloeren. Door de vele mogelijke toepassingen is het veelzijdige woonbeton geschikt voor zowel woningen als bedrijfspanden. Zo complimenteert deze betonvloer het trendy design van een woonkamer, maar is het dankzij zijn praktische eigenschappen (brandvertragend, vloeistofdicht en antistatisch) tevens ideaal voor een kantoor of fabriekshal.

De mogelijkheden van woonbeton zijn eindeloos. Zo kunnen we met behulp van pigment uw betonnen vloer in iedere kleur van de regenboog opleveren. Tevens is het mogelijk om vormen in de betonvloer te verwerken, van bedrijfslogo’s tot schaakborden.
Betonnen vloer

Ons woonbeton komt direct uit de betoncentrale en kan daardoor relatief snel gelegd worden. Nadat de betonvloer gedroogd is, werkt Rivev B.V. het woonbeton af met een schuurmachine (voorzien van een diamanten schijf) en een speciale sealer, die uw vloer tegen vlekken beschermt.

Meer weten over woonbeton? Kijk dan eens op onze pagina Woonbeton of bel met 06-14646517 voor een persoonlijk advies.

Neem contact op Offerte aanvragen

De nieuwe en luxe variant: kies voor het steenachtige Beton-Floor

Beton-Floor is een nieuw type specialistisch woonbeton, een uit Italië afkomstige stuc met een steenachtige structuur. Daardoor krijgt onze Beton-Floor automatisch een meer luxe uitstraling dan ‘normaal’ woonbeton. Hoewel Beton-Floor van zichzelf een stoere, industriële look heeft, kunt u de uitstraling van de vloer naar smaak aanpassen dankzij onze grote variatie aan kleuren, pigmenten en structuren.

Betonvloeren

Beton-Floor is een waterdichte betonvloer en daarmee ideaal voor in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken. Daarnaast is Beton-Floor ook een uitstekende basis voor wanden, buitenterrassen en woonkamers.

Wilt u meer weten over deze betonnen vloer? Kijk dan op onze pagina over Beton-Floor of bel naar 06-14646517.

Neem contact op Offerte aanvragen

Een betaalbaar en betrouwbaar alternatief: kiftbeton

Kiftbeton is een goedkoper alternatief voor betonvloeren, zonder dat deze er overigens ‘goedkoop’ uitziet. Zo is kiftbeton vele malen strakker, vlakker en duurzamer dan een vergelijkbare zandcementvloer, waarbij mensen last kunnen krijgen van bulten en natte vlekken op de vloer.
Betonvloer

Wij produceren deze vloeistofdichte betonvloer met onze eigen vrachtauto, waarmee we op de plaats van bestemming verse mortel aanmaken. Deze mortel kunnen we direct verpompen naar uw woonkamer, garage, winkel of bedrijfspand. Ook bij kiftbeton is het mogelijk om de toplaag van de vloer te kleuren. Door onze speciale betonsamenstelling is de vloer binnen twee dagen te belopen en binnen drie weken geheel droog. Nadat wij de vloer hebben gevlinderd zullen wij deze sealen, om hem zo volledig vloeistofdicht te maken. Hierdoor zal vet en vuil niet in de vloer trekken, maar op de oppervlakte blijven liggen.

Wilt u meer weten over onze kiftbetonvloeren? Bekijk dan de pagina over kiftbeton.

Neem contact op Offerte aanvragen

Laat uw betonvloer renoveren of vlinderen

Heeft u al een betonvloer en wilt u deze renoveren, egaliseren of vlinderen? Ook dit is natuurlijk mogelijk bij Rivev. Bel voor meer informatie over onze diensten en tarieven naar 06-14646517 of vul het contactformulier in.

Betonvloer projecten van Rivev B.V.

Rivev B.V. is dé specialist in de aanleg van betonvloeren, terrassen en vloerverwarming. Wij zijn werkzaam in het binnen- en buitenland: zo legden wij bijvoorbeeld de badkamervloeren in tachtig luxe hotelkamers van het nieuwe Van der Valk-hotel in Sassenheim. Wij zijn tevens verantwoordelijk voor de betonvloer van de nieuwe winkel van schoenenmerk Floris van Bommel, in het Duitse Keulen.

Rivev B.V. denkt graag met u mee over de mogelijkheden van een betonvloer in uw woning, winkel of kantoor. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan nu contact met ons op door middel van ons contactformulier, of bel met 06-14646517. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op Offerte aanvragen
Betonvloer Floris van Bommel