All-in betonvloer inclusief vloerverwarming

Een betonvloer laat u eenvoudig aanbrengen met vloerverwarming met de voordelige all-in constructie van Rivev. Door direct een vloerverwarming te laten integreren in uw nieuwe vloer bespaart u op de totale kosten en ervaart u maar één keer overlast van de werkzaamheden die gemoeid zijn met het plaatsen van de vloer. Rivev verzorgt het gehele proces van begin tot eind, zodat u één aanspreekpunt heeft voor alle werkzaamheden.

Voordelen van onze all-in betonvloer met vloerverwarming

 • Aantrekkelijke prijs door combineren van werkzaamheden
 • Een vast aanspreekpunt voor alle werkzaamheden
 • Minder overlast doordat alles snel achter elkaar wordt gepland

Voor meer informatie over onze all-in constructie neemt u contact met ons op via 06 14646517.

Neem contact op Offerte aanvragen

Aanbrengen leidingwerk van de vloerverwarming

Betonvloer met vloerverwarming laten aanbrengen door Rivev

Het aanbrengen van de vloerverwarming en het gieten van de betonvloer doen we in eigen beheer met specialisten die hiervoor opgeleid zijn. Omdat wij zelf alle werkzaamheden uitvoeren, heeft u maar één aanspreekpunt.

Stappenplan betonvloer leggen inclusief vloerverwarming

Rivev plaatst een betonvloer met vloerverwarming in zowel woonhuizen als bedrijven in vijf stappen:

 1. De ruimte inspecteren en uw wensen bespreken.
 2. Aanleggen van het leidingwerk van de verwarming.
 3. Plaatsen van de verdeler.
 4. De vloer op druk zetten.
 5. Het aanbrengen van de betonvloer.

In de meeste gevallen neemt dit proces slechts twee dagen in beslag. Nadat de vloer is gedroogd, kunt u de betonvloer direct in gebruik nemen.

vloerverwarming aanbrengen in bedrijfspand

Bespaar op uw energiekosten

Vloerverwarming is een veel gekozen optie bij betonvloeren. Omdat we toch al bezig zijn met het aanbrengen van een nieuwe vloer, is het plaatsen van een verwarming onder uw vloer erg gemakkelijk. We kunnen deze werkzaamheden uitstekend combineren.

Voordelen:

 1. Het hele jaar door warme voeten
 2. Besparen op uw energierekening
 3. Een gezonder leefklimaat

Met een vloerverwarming profiteert u het hele jaar, vooral in de koude wintermaanden, van warme voeten wanneer u de vloer met blote voeten betreedt. De betonvloer is van zichzelf al vrij comfortabel en wordt met verwarming nog aangenamer. Een ander groot voordeel is dat een vloerverwarming energiebesparend werkt. Een reguliere radiator is verantwoordelijk voor het meeste energieverbruik in huis. Met vloerverwarming wordt de warmte beter verdeeld over de ruimte, waardoor uw energienota uiteindelijk lager uitvalt. Daarom wordt een vloerverwarming ook wel een investering genoemd die zichzelf terugverdient. Tot slot voorkomt het systeem een droge lucht in huis, waardoor er een gezond leefklimaat ontstaat.

betonvloer met vloerverwarming

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie over de combinatie van een betonvloer met vloerverwarming neemt u contact op met Rivev. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 14646517 en per e-mail via info@rivev.nl.

Neem contact op Offerte aanvragen