Rivev B.V.

Rivev B.V. is een internationaal ondernemend bedrijf, gespecialiseerd in “beton vormgeving” en de aanleg van vloeren, terrassen en vloerverwarming.

Wij staan bekend om onze flexibiliteit en dus geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit.

Rivev B.V. is, als één van een zeer selecte groep bedrijven, gevraagd om bij de importeur van West Europa van Beton-Ciré en Beton-Floor, de nodige werkzaamheden te verrichten in hun nieuwe showroom te Baarle-Nassau. Zelfs de in het oog springende entree muur is, naar alle tevredenheid van de importeur, door Rivev B.V. opgeleverd met de Beton Stuc, Beton-Ciré.

Rivev B.V. | Beton Vrachtauto
Beton Vrachtauto

Wij van Rivev B.V. hebben een eigen beton vrachtwagen in bezit waarmee de kiftbeton vloeren, cementdek en zandcement vloeren op locatie gemaakt kunnen worden. Dit heeft als ultieme voordeel dat de vloer uit één partij gemengd wordt en er dus geen verschillen op kunnen treden in de mengverhouding.

En dit allemaal met de voordelen en de duurzaamheid van beton maar dan trend bewust en met de vormgeving van nu !

Uiteraard kunt ook bij Rivev B.V. terecht voor, zandcementvloeren, cementdekvloeren, tegelvloeren, egaliseren.

Voor de aanleg van vloerverwarming bieden wij onze “All In Constructie”, dit is een compleet pakket van het frezen van de leidingen tot en met de afgewerkte vloer.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een betonnen vloer, woonbeton, terras of vloerverwarming voor uw eigen woning of bedrijf ? Neemt u dan voor vragen, of een vrijblijvende offerte, contact met ons op via ons contactformulier of bel 06-14646517.

Bekijk ook onze andere websites:

Wij zijn u bij Rivev B.V. graag van dienst bij de aanleg of renovatie van uw betonnen vloer !