Vloerverwarming

Heeft u een nieuwbouw pand, wordt uw nieuw aangekochte woning voorzien van een nieuwe vloer of wilt u gewoon graag comfortabele vloerverwarming?

Vloerverwarming | Alles geregeld door Rivev B.V.
Vloerverwarming | Alles geregeld door Rivev B.V.

Wij kunnen uw vloerverwarming project met onze “All In Constructie” van begin tot eind voor u realiseren.

Het grote voordeel is dat u maar één aanspreekpunt heeft, alles met één bedrijf kan regelen en geen rekening hoeft te houden met de planning van meerdere bedrijven, zodat alles achter elkaar uitgevoerd kan worden en u daardoor snel kan genieten van comfortabele vloerverwarming.

Doordat wij alles in eigen beheer maken plannen wij meestal twee dagen voor uw nieuwe vloer. De eerste dag leveren en brengen wij de vloerverwarming aan, plaatsen wij de verdeler en zetten wij de vloer op druk. De volgende dag brengen wij de kiftbetonvloer aan.

Van het leveren van alle benodigde materialen, het aanleggen van al het leidingwerk, het aanbrengen van de zandcementdekvloer, tot het aanbrengen van een kiftbetonvloer: Rivev B.V. regelt het allemaal.

Vloerverwarming | Alles geregeld door Rivev B.V.
Vloerverwarming | Alles geregeld door Rivev B.V.

Dit doen wij met onze eigen mensen en met onze eigen beton vrachtauto, zo worden de vloeren geleverd uit één partij. Bij u op locatie gemengd en gemaakt, dus altijd de zelfde mengverhouding.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw eigen woning of bedrijf? Neemt u dan voor vragen of een vrijblijvende offerte contact met ons op via ons contactformulier of  bel 06-14646517.

Wij zijn u graag van dienst bij de aanleg van uw vloerverwarming in welke vorm dan ook!