Scheurvrij woonbeton

De tijd dat betonnen vloeren scheuren ligt achter ons. Door een geoptimaliseerd betonmengsel te gebruiken en de vloer op de juiste manier af te werken, ontstaat er een vloer van scheurvrij woonbeton.

Het woonbeton dat wij gebruiken voor uw nieuwe vloer maken wij zelf. We mengen dit ter plaatse en storten het direct vanuit onze mobiele betoncentrale in uw woning of bedrijfspand. Door een specifieke hoeveelheid plastificeerders en dispensies toe te voegen aan het betonmengsel, kunnen wij u garanderen dat de vloer van woonbeton scheurvrij is.

Woonvloer keuken

De juiste voorbereidingen voor scheurvrij beton

Het betonmengsel storten wij vanuit onze betoncentrale direct in de door ons gemaakte wapening. Omdat het beton vloeibaar is, nivelleert het automatisch. Hierdoor ontstaat vanzelf een strakke, onbeweegbare ondervloer. De dikte van de vloer is afhankelijk van de ondergrond en is doorgaans tussen de 6 millimeter en 10 centimeter.

Wanneer de vloer een beetje gedroogd is, behandelen wij deze met een schuurmachine. De diamanten slijpschijf zorgt voor een sterke, goed afgedichte toplaag. Door het woonbeton met een impregneermiddel en een versterkende coating te behandelen, krijgt u een extra sterke vloer die niet scheurt. Bovendien is het woonbeton na het impregneren waterafstotend.

Woonbeton is eenvoudig schoon te houden

Het woonbeton wordt naadloos gelegd, zodat u het zeer gemakkelijk schoon kunt houden. Omdat de vloer niet scheurt, zullen er ook na het leggen ervan geen naden ontstaan waar vuil in kan ophopen. Meer informatie? Lees hier alles over het onderhoud van woonbeton.

Meer informatie

Als u geïnteresseerd bent in een nieuwe woonbeton vloer, dan kunt u op de pagina Woonbeton alle informatie vinden over deze populaire vloersoort. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie, wij geven u graag advies over de juiste vloer voor uw woning of bedrijfspand.