Woonbeton zakelijk

Een woonbeton vloer is een multifunctionele vloer die geschikt is voor een zakelijke omgeving. Omdat woonbeton in elke gewenste kleur leverbaar is, kan een woonbeton vloer altijd worden aangepast aan het bestaande interieur of andersom. Daarnaast is woonbeton stevig; een eigenschap die erg goed van past komt wanneer de vloer wordt toegepast in winkels. Woonbeton bestaat uit cement, pigment, water en mineralen en heeft een dikte van enkele centimeters. Woonbeton is trendy en kan gemakkelijk veel druk verdragen.

Een woonbeton vloer als bedrijfsvloer

  • Gemaakt voor elk soort bedrijf: winkels, kantoren, opslagplaatsen, showrooms en horeca
  • Naadloos oppervlak en onderhoudsvriendelijk
  • Verkrijgbaar in elke kleur
  • Krasbestendig en vloeistofdicht

Rivev is specialist in woonbeton vloeren ontwikkelen en aanbrengen in een zakelijke omgeving. Wij vertellen u graag meer over een vloer voor uw bedrijf. Neem contact op met onze specialisten via 06 14646517 of vul het contactformulier in.

Neem contact op Offerte aanvragen

De vele toepassingen van woonbeton zakelijk

Rivev brengt woonbeton vloeren aan bij bedrijven in elke sector en bij alle soorten bedrijven. Van kleine eenmanszaken tot mkb’ers en grote internationale bedrijven uit verschillende sectoren. Er zijn vele mogelijkheden met een woonbeton vloer. Woonbeton kan onder andere worden toegepast in de volgende zakelijke omgevingen:

Woonbeton voor uw winkel

woonbeton-winkel
De vloer is het visitekaartje van uw winkel en dient ook praktisch te zijn. Wanneer uitstraling en functionaliteit vereisten zijn, komt u automatisch uit bij woonbeton. Met slijtvaste, onderhoudsarme en krachtige eigenschappen kunt u met een gerust hart uw winkel vol hebben staan met klanten, want woonbeton kan dit aan.

Woonbeton in de horeca

woonbeton-horeca
Wanneer wij het hebben over een horecavloer, dan hebben we het over een vloer voor hotels, restaurants, cafés en discotheken. Een horecavloer moet snel en gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden en moet daarnaast lang meegaan. Natuurlijk speelt hygiëne ook een belangrijke rol. Een woonbeton vloer voldoet aan al deze eisen.

Woonbeton als industrievloer

betonvloer-werkplaats-2
Voor werkplaatsen is het noodzakelijk dat een vloer hoge belasting aankan, bestand is tegen chemische middelen en geluiddempend is. Woonbeton is een krachtige vloer die prima kan worden toegepast in garages, showrooms, werkplaatsen en industriële bedrijven.

Woonbeton op kantoor

betonvloer-kantoor-2
Een kantoor is een zeer geschikte plek voor woonbeton. Omdat woonbeton trendy, stijlvol, representatief en geluiddempend is, hebben wij al vele kantoren en bedrijfspanden voorzien van een eigentijdse woonbeton vloer. Woonbeton is een toegevoegde waarde in zowel kleine als grote kantoren.

De prijs van woonbeton als bedrijfsvloer

Er is geen vaste prijs van woonbeton voor bedrijven. Omdat elk bedrijf anders is, andere wensen heeft en over verschillende oppervlaktes beschikt, kunnen wij pas een prijs noemen wanneer wij de ruimte hebben geïnventariseerd en samen met u de mogelijkheden hebben doorgenomen. Elementen die van invloed zijn op de prijs van woonbeton in de zakelijke sector zijn:

  • Het aantal vierkante meters
  • Persoonlijke wensen zoals het integreren van een bedrijfslogo of vloerverwarming
  • De staat van de ondergrond
  • De afwerking en kleur

Wij stellen graag een vrijblijvende prijsberekening voor u op. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem contact op Offerte aanvragen

De kleuren van woonbeton

Er bestaat een misvatting over de beschikbare kleuren van woonbeton. Vaak wordt gedacht dat woonbeton alleen in een grijstint beschikbaar is. Dat is niet zo; woonbeton is leverbaar in elke gewenste kleur. Omdat woonbeton altijd maatwerk is, bepaalt u zelf de kleur en look. Zo vindt u altijd een woonbeton vloer die bij de uitstraling van uw bedrijf past.

kleurenpallet

Neem contact op met Rivev

Voor meer informatie over een woonbeton vloer in uw bedrijf neemt u contact op met Rivev. Onze specialisten informeren u graag over de vele mogelijkheden van woonbeton. U kunt ons bellen via 06 14646517 of ons een bericht sturen via het contactformulier.

Neem contact op Offerte aanvragen