Rivev

Gezondheid is belangrijk: ga voor een waterontharder

Geplaatst op

Een beter milieu begint bij jezelf en dit milieu heeft invloed op je gezondheid. Wanneer jij kiest voor een waterontharder, dan zul je op verschillende manieren een bijdrage kunnen leveren aan een beter milieu en ook zo uiteindelijk je eigen gezondheid en dat van je familie en vrienden positief kunnen beïnvloeden. Hoe dit nu precies allemaal aan elkaar gelinkt is gaan we met je doornemen in deze tekst, daarom raden we je aan om snel verder te lezen. En ook trouwens de andere blogs op onze site te checken, want daar zul je ook veel informatie in kunnen vinden hoe jij je gezondheid kunt boosten. 

Waterontharder voor je gezondheid 

Het milieu erg belangrijk als het gaat over onze gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan het drinkwater of de luchtkwaliteit. Daarnaast is natuurlijk de opwarming van de aarde een punt. Wanneer je een waterontharder gebruikt dan zul je zien dat je energieverbruik naar beneden gaat, apparaten gaan bijvoorbeeld minder snel veel te veel energie gebruiken of sneller stuk. Dit laatste gebeurt vaak omdat kalkaanslag in de apparaten gaat zitten. Kalkaanslag ontstaat door de kalk uit het water dat in de apparaten blijft zitten. De magnetische waterontharder zorgt ervoor dat de kalk zich niet als kalkaanslag gaat gedragen en je de bovengenoemde problemen dus niet hoeft te verwachten.

Verdere voordelen 

Wanneer je minder energieverbruik hebt zal de CO2-uitstoot naar beneden gaan. Dit is erg goed tegen allerlei klimatologische problemen. Daarnaast is het zo, dat drinkwater zoet moet blijven om geschikt voor consumptie te zijn. Wanneer je een waterontharder gebruikt die bijvoorbeeld werkt met een ionenwisselaar, dan is er ook sprake van een zoutreservoir dat gebruikt wordt bij deze techniek. Dit zout komt vaak in het water terecht waardoor het zout wordt en dus niet meer geschikt is als drinkwater. Het voordeel van een waterontharder op magnetische straling is dus dat er geen zout in het water komt. Je zult geld besparen, want de energierekening wordt lager en apparaten gaan minder snel stuk. Een waterontharder kopen is dus een topidee.

Gerelateerde berichten

Gave badkamer ideeën

Om de zoveel tijd is het goed om je badkamer en nieuwe look te geven. Ook wanneer je een woning gekocht hebt en nog niet helemaal weet wat je precies...

Lees meer

De voordelen en toepassing van metaalverf voor thuis

Er zijn tegen redenen waarom je ervoor zou kiezen om metaalverf in de setting van je woning/tuin te gebruiken. Wij vinden het leuk om je te...

Lees meer

Over ons

Maak je woondromen waar, lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ rivev.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden