Rivev

Realiseer je droomtuin met een blokhut

Geplaatst op

Wanneer je ’s avonds lekker in de tuin kan zitten als het warm is dan ben je natuurlijk de koning te rijk. Zeker wanneer en familie en vrienden bij je zitten en jullie kunnen genieten van de sfeer. Er is iets wat de tuin van je dromen snel waarheid kan laten worden. We hebben het over de blokhut. In deze blog gaan we je er meer over vertellen dus lees snel verder en ontdek hoe jij kunt profiteren van een blokhut in je tuin. 

Sfeer en plezier 

Blokhutten komen in allerlei soorten en maten. De meest interessante blokhutten die wij tegengekomen zijn, zijn de hutten die lijken op van die blokhutten die je ook op kerstmarkten ziet. Ze dragen dan soms de naam Santa. Je ziet er trouwens niet alleen op kerstmarkten maar ook op het strand. Dan hebben ze dus de functie van een mini strandtentje waar je bijvoorbeeld ijs kunt kopen. Het is erg leuk om zo’n blokhut in je tuin hebben staan omdat deze twee luiken heeft die omhoog kunnen en dat er dan achter die luiken en bar zit. Hoe leuk is het om zo’n blokhut te hebben in een setting op een terras compleet met BBQ. Wij tekenen ervoor. 

Praktische voordelen bloghut

Er zijn natuurlijk ook praktische voordelen verbonden met een blokhut in de tuin. Er is een extra ruimte om spullen op te slaan wanneer je een blokhut hebt. Zo kun je in de winter bijvoorbeeld de tuinspullen daarin opslaan. 

Op deze manier heb je niet bijvoorbeeld de zolder of berging volstaan met spullen. Ook de grasmaaier en schoffels kunnen prima in de blokhut. 

Sommige mensen maken van de blokhut een buitenslaapkamer voor een thuiswonend kind of logees. Natuurlijk is het dan wel erg belangrijk dat je de hut goed isoleert. 

Veel plezier met het inrichten van je tuin, we weten zeker dat de blokhut jou erg veel gemak en sfeer gaat opleveren!

Gerelateerde berichten

Gave badkamer ideeën

Om de zoveel tijd is het goed om je badkamer en nieuwe look te geven. Ook wanneer je een woning gekocht hebt en nog niet helemaal weet wat je precies...

Lees meer

De voordelen en toepassing van metaalverf voor thuis

Er zijn tegen redenen waarom je ervoor zou kiezen om metaalverf in de setting van je woning/tuin te gebruiken. Wij vinden het leuk om je te...

Lees meer

Over ons

Maak je woondromen waar, lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ rivev.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden