Rivev

Verbeter de akoestiek van je bedrijfspand

Geplaatst op

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een betere akoestiek in je bedrijfspand.. We willen in deze blog erop ingaan hoe je kunt zorgen voor een betere klank in je winkel of showroom. Lees snel verder en doe je voordeel met de tips die we voor je hebben. 

Akoestisch plafond showroom

Wanneer klanten bij je komen om bijvoorbeeld zaken voor de tuin aan te schaffen of allerlei andere producten waar je toevallig in grossiert, dan is het wel fijn dat de ambiance in de showroom professioneel en netjes is. Je moet natuurlijk niet hebben dat ze het gevoel hebben in een hal te staan als de sfeer rondom je producten, bijvoorbeeld luxe keukens, dit eigenlijk niet toelaat. Natuurlijk is het dan erg belangrijk dat de akoestiek van je showroom helemaal in orde is. Wanneer je denk dat hier nog wel wat verbeterpunten liggen, dan kun je terecht bij acosorb.nl. Deze experts helpen je graag de showroom in orde te maken. 

Verbeter de klank van je restaurant 

Als er ergens een plek is waar de klank van de ruimte op een goede manier geregeld moet zijn, dan is het natuurlijk wel een restaurant. We kennen allemaal de restaurants waar het zo galmt dat alle stemmen door elkaar heen klinken en dat je welhaast moet schreeuwen om jezelf een beetje verstaanbaar te maken. Laat staan dat het personeel zich goed kan uitdrukken zo in die herrie. Dat komt natuurlijk de service niet in goede. Gelukkig is het mogelijk om ook de klank van je restaurant ofwel de akoestiek te verbeteren. 

Hoe verbeter je de akoestiek in een kamer?

Door een eenvoudige oplossing is het mogelijk de akoestiek van een kamer te verbeteren. Je kunt een spuitplafond (absorberende pleisterlaag) nemen dat aangebracht wordt op het originele plafond en wat de geluidsgolven absorbeert. Daarnaast is het mogelijk om wanden aan te pakken met akoestische behandelingsmaterialen. Natuurlijk helpt het ook wanneer je gordijnen, een kleed en meubels in een ruimte zet.

Gerelateerde berichten

Gave badkamer ideeën

Om de zoveel tijd is het goed om je badkamer en nieuwe look te geven. Ook wanneer je een woning gekocht hebt en nog niet helemaal weet wat je precies...

Lees meer

De voordelen en toepassing van metaalverf voor thuis

Er zijn tegen redenen waarom je ervoor zou kiezen om metaalverf in de setting van je woning/tuin te gebruiken. Wij vinden het leuk om je te...

Lees meer

Over ons

Maak je woondromen waar, lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ rivev.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden