In de zoektocht naar jouw droomwoning heb je waarschijnlijk al aardig wat woningen afgestruind. Na overleg met jouw makelaar in Hilversum heb je een goede buurt gevonden, leuke huizen uitgekozen binnen jouw budget en ben je er klaar voor om een bod uit te brengen. Maar op welk huis? Hoe weet je nu zeker welk huis écht jouw droomwoning is? Lees hieronder 3 tekens die kunnen aantonen dat dat ene huis jouw droomwoning is.

1.      Je voelt nu al je defensief over het huis

Misschien wijst je makelaar op een foutje of twee of vijf en zegt, “Er zit een vlek in de gootsteen” of “Ik zou dit, dit, en dit bijwerken.” Het kan een teken zijn dat je valt voor het huis als je merkt dat je defensief wordt, een soort van alsof het huis al van jou is. Probeer gewoon in gedachten te houden hoe moeilijk (of niet zo moeilijk) het zal zijn om die gebreken te verhelpen.

2.      Je kunt niet wachten om erover op te scheppen

Heb je al een paar foto’s gemaakt en op Instagram gezet? Heb je je moeder al een sms’je gestuurd over het huis of ben je al met je vrienden aan het chatten? Waarschijnlijk heb je jouw droomhuis gevonden als je na je eerste rondleiding al helemaal in de wolken bent.

3.      Je bent al van plan om terug te gaan

Als je in de auto zit en al onmiddellijk jouw volgende bezoek aan het plannen bent, voordat ook maar de oprit hebt verlaten, ben je eigenlijk al verliefd. Je wilt het zien op een ander tijdstip van de dag of je neemt je moeder of beste vriend mee naar de volgende bezichtiging. Vraag jouw makelaar alle informatie van de woningen en vraag een taxatie aan om zeker te weten dat het huis in goede staat is. Je moet waarschijnlijk ook beginnen met het bespreken van een goed bod, want je hebt waarschijnlijk je droomhuis gevonden.

Pin It on Pinterest